Львівська школярка стала золотою призеркою Міжнародної олімпіади з екології

2023 0
Українська команда перемогла на Міжнародній учнівській олімпіаді з екології, що тривала упродовж 20-24 квітня в м. Тбілісі. На олімпіаді було представлено 140 учнівських проектів з більш ніж 30 країн світу, що розмістилися у Виставковому центрі "Тбілісі", — повідомили у прес-сдужбі Львівської ОДА.
Фото: loda.gov.ua

Фото: loda.gov.ua

Українська команда у складі двох учасників гідно представила країну і здобула 2 золоті медалі. Золотими призерами Міжнародної учнівської олімпіади з екології 2016 року стали Єлизавета Подкопаєва, учениця 11 класу Львівського технологічного ліцею, яка представла проект "Імпульсний сантехнічний модуль для очищення каналізаційних колекторів".

Також переможцем став Василь Кусяк, учень 11 класу загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 28 імені гетьмана Івана Виговського міста Житомир з проектом "Особливості застосовування магніточутливих нанокомпозитів для вилучення забруднювачів навколишнього середовища".

Урочиста церемонія нагородження переможців Міжнародної учнівської олімпіади відбулася цими днями у Міжнародному Чорноморському університеті.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!