Львівська сім'я на антикварному «запорожці» вирушить на ралі у Монте-Карло

1465 0
Ці перегони засновані ще 1911 року.
Фото: Evgeny Kraws

Фото: Evgeny Kraws

Львівський фотокореспондент Євгеній Кравс та його дружина Світлана на антикварному «запорожці» візьмуть участь у «Ралі Монте-Карло Класик». Про це фотограф повідомив на своїй сторінці у Фейсбук.

За кермом раритетного ЗАЗ-965 буде Світлана. Автомобіль візьме участь у змаганнях під №410.

«Дуже втішна новина прийшла з Монте-Карло. Львівський сімейний екіпаж на антикварному "Горбатому Запорожці" ЗАЗ-965 у січні-лютому 2022 року пройшов усю процедуру дозвільних допусків та у складі української команди візьме участь у "Ралі Монте-Карло Класик" під стартовим номером 410. Мені вже трішки страшно: попереду – нічна виснажлива гонка гірськими перевалами Провансу і серпантини Монте-Карло», – повідомив Євгеній Кравс.

Зазначимо, що «Ралі Монте-Карло Класик» планується на кінець січня. Ця гонка, організована автомобільним клубом Монако, який також проводить і Гран-прі Формули-1. Перегони засновані 1911 року. На них з'їдуться сотні автомобілістів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!