Львівська Служба у справах дітей приймає онлайн-скарги на батьків, які занедбують дітей

2300 0
Подати інформацію можна через чат-бот у Телеграмі.
фото: www.quickanddirtytips.com

фото: www.quickanddirtytips.com

Служба у справах дітей Львівської міської ради запустила чат-бота у Телеграмі, де можна подати інформацію про батьків, які неналежно виконують свої батьківські обовязки. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Чат-бот можна знайти за посиланням у Телеграмі. Також подати інформацію можна через анкету на сайті міськради Львова.

«Складні життєві обставини дитини – це коли батьки чи законні представники не забезпечують дитину необхідним харчуванням, не здійснюють належного медичного догляду. Отримання таких повідомлень надасть можливість допомогти сім'ї справитись з труднощами, підвищити виховний потенціал батьків, тим самим забезпечить право кожної дитини на належне виховання та зростання у сім'ї», – кажуть у Службі у справах дітей.

Читайте також: Діти-невидимки. Чи не у кожному будинку Львова живе проблемна сім'я

Також у Службу можна звернутись за номером телефону 297 58 83 та 235 40 40 або ж у Львівський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді за номером 254 61 28 (29).

Якщо ситуація, кажуть в ЛМР, потребує термінового втручання, тоді потрібно негайно телефонувати на номер 102.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!