Львівська співачка Ірина Федишин виступила на агітаційному концерті колишнього регіонала

11356 3
Продюсер співачки каже, що під час її виступу агітаційних плакатів не було.
Фото: Ірина Федишин / Фейсбук

Фото: Ірина Федишин / Фейсбук

Львів’янка Ірина Федишин виступила на агітаційному концерті екс-регіонала Володимира Мисика, що нині балотується на мажоритарному окрузі №172 у Харкові. Про це повідомляє Zaxid.net.

Читайте також: Феномен Федишин і чому зміг Потап. Як україномовна музика стала комерційно вигідною

Під час концерту також виступав міський голова Харкова Геннадій Кернес, який агітував за Володимира Мисика. Під час виступу він назвав усіх присутніх «однією великою сім’єю». На своїй сторінці у Фейсбук Ірина Федишин також повідомила про концерт у Харкові, але про його агітаційну частину не згадала.

Як пояснив продюсер Ірини Федишин Віталій Човник, під час її виступу агітаційних плакатів не було.

«Із приводу того, що Мисик має вітати десь після  концерту, нам було відомо. Але він безпартійний, не має відношення до жодної політичної сили. Це ми знали, що буде його вітання в кінці концерту, але він безпартійний, тому ніяких питань із цього приводу нема», – каже Віталій Човник.

Читайте також: Брехня, що не слухатимуть. Ринок українських пісень зросте автоматично

Додамо, що Віталій Мисик із 2006 по 2012 рік був членом Партії Регіонів у Харківській міській раді. Із 2016 року став членом партії «Відродження».

 

 

 

 


Читайте також:
17 Липня, 2019 14:13
666 ... ! ...
16 Липня, 2019 20:47
Йозеф Швейк Ку.ви зі стажом клієнтами не перебирають
16 Липня, 2019 20:24
666 ... а хто сьогодні у Львові підспівує колишньому регіоналу (ба, більше ! .. одному із засновників партії регіонів) , колишньому президенту ? ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!