Львівська спортсменка Юлія Коростильова виборола «золото» на чемпіонаті світу з кульової стрільби

1008 0
Цю медаль вона здобула разом з Максимом Городинцем з Полтавщини.
фото: максим козицький

фото: максим козицький

Українські майстри кульової стрільби отримали друге «золото» на чемпіонаті світу. Зокрема, львівʼянка Юлія Коростильова виборола золоту нагороду у стрільбі зі швидкісного пістолета серед змішаних пар. Цю медаль вона здобула разом з Максимом Городинцем з Полтавщини. 

Джерело: очільник Львівської ОВА Максим Козицький

Юлія – спортсменка Навчально-спортивної бази літніх видів спорту та Львівської школи вищої спортивної майстерності. Це перше «золото» чемпіонату світу в кар‘єрі Юлії. За цю нагороду управління молоді та спорту Львівської ОВА виплатить спортсменці премію у розмірі 100 тисяч гривень.

Читайте також: Двоє львів’ян стали чемпіонами Європи з керлінгу

Нагадаємо, що раніше на змаганнях одразу три медалі виборов брат спортсменки Павло Коростильов. Він здобув дві «бронзи»: у змішаній парі з Оленою Костевич з Чернігова та у стрільбі з пневматичного пістолета на 10 метрів. На змаганнях Павло також став чемпіоном світу у стрільбі зі стандартного пістолета на 25 метрів. 

Тренують Павла та Юлію батьки – Сергій та Валентина Коростильові. 

Ольга Коваль
______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!