Львівська спортсменка здобула бронзу на чемпіонаті Європи з плавання

1792 0
Студенка Львівського державного університету фізичної культури, представниця «Інваспорту» Львівщини Марина Стабровська стала бронзовим призером чемпіонату Європи з плавання серед спортсменів з вадами зору та ураженням опорно-рухового аппарату, що триває в голландському Ейндховені.

Окрім Марини Стабровської, у складі збірної команди України Львівщину на цих змаганнях представляють спортсмени львівського обласного центру «Інваспорт»  Антон Стабровський, Мар'ян Квасниця, Антоніна Максимова та тренер Олена Сальнікова, повідомляє Zik.

Студентка Львівського державного університету фізичної культури Марина Стабровська здобула бронзову перемогу у перший день змагань на дистанції 100 м брасом.

У загальнокомандному заліку Україна наразі посідає перше місце. В доробку нашої команди 36 медалей, серед яких 13 золотих, 10 срібних та 13 бронзових нагород.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!