Львівська вчителька бореться із раком. Потрібна допомога

17501 0
Хіміотерапія не принесла очікуваного результату.
Фото: Ольга Ган

Фото: Ольга Ган

Львів’ян закликають допомогти зібрати кошти на лікування вчительки української мови ліцею №45, що на Науковій, письменниці Ользі Ган. Одна крапельниця необхідних ліків коштує 120 тисяч гривень. Курс передбачає щонайменше шість таких прийомів. Про це учителька написала на своїй сторінці у Фейсбук.

Читайте також: Дзвонила всім підряд у телефонній книзі. Як львівська вчителька поборола рак

«Добрі мої друзі, знайомі і незнайомі молюся за вас щодня.. і знову звертаюся по допомогу. Пройдений шлях хіміотерапії не приніс очікуваного результату... Тому лікарі змінили на іммунотерапію.. Препарат, який мені потрібен Кітруда, одна крапельниця коштує 120 тисяч гривень (включає два флакони по 60 тисяч) на один прийом», – звернулася вона через соцмережу.

Друзі та колеги вчительки просять львів'ян долучитися до порятунку Ольги Ган. 

Реквізити для допомоги:

4149 4991 4733 3965

5168 7520 1101 0405

Нагадаємо, Тvoemisto.tv розповідало історію львівської вчительки Христини Мельник про те, як пережити складний період у житті та не опустити руки у боротьбі з раком.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!