Політична реклама

Львівська залізниця нагадує пасажирам про перехід на літній час

1367 0
Львівська залізниця нагадує пасажирам, що у ніч з 30 на 31 березня, коли Україна переходить на літній час, пасажирські потяги до кінцевого пункту прибудуть за скорегованим часом.

У прес-службі залізниці наголошують, що пасажирські та приміські поїзди, які у цей час перебуватимуть у дорозі, рухатимуться зі збереженням усіх зупинок, вживаючи заходів для скорочення запізнень.

Водночас, з 4:00 год. 31 березня пасажирські поїзди дальнього і приміського сполучення, а також вантажні поїзди відправлятимуться за чинним графіком відповідно до «літнього» часу.

У поїздах та на вокзалах буде забезпечене своєчасне інформування пасажирів про зміни розкладу руху поїздів на період переведення годинникової стрілки.

Довідкову інформацію про розклад руху поїздів територією Львівської магістралі можна дізнатися за телефонами у Львові (032) 226-20-68, 226-15-95.

Телефон довідкового бюро приміського вокзалу станції Львів 226-10-06.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!