Львівська залізниця переплатить 22 млн гривень за кабелі

1947 0
Львівська залізниця за результатами відкритих торгів 6-го червня замовила ТОВ «ТК "Енергоінновації"» вогнестійких кабелів на 44,81 млн грн.
фото: flashontimenews.com

фото: flashontimenews.com

Загалом замовлено 29 290 метрів кабелю 20-ти найменувань виробництва ТОВ «Інтеркабель Київ», чиїм партнером виступає ТОВ «ТК "Енергоінновації"». Продукція має бути виготовлена протягом 2017-го року та мати гарантійний термін не менше 5 років. Про це повідомляє lviv.nashigroshi.org.

Як свідчить порівняння закупівельних цін з ринковими, переплати по позиціях сягають 32-66%. Сумарно на закупівлі залізничники переплатять понад 22 млн грн.

Згідно з договором, постачальник витратить кошти на транспортування, навантаження та страхування, які включені у вартість постачання. Втім, учасники ринку підтвердили, що при цьому об’ємі замовлення постачання товарів можливе коштом постачальника і зазначені у прайсах компаній ціни зберігаються, тож порівняння цін є коректним.

Читайте також: До Варни зі Львова поїде не потяг, а причіпний вагон 

ТОВ «ТК “Енергоінновації”» нині зареєстроване на прописаного у Києві Віталія Волошина, хоча ще у травні належало Сергієві Кістерському. Протягом останніх місяців у «статутник» товариства влили 500 тис. грн. При цьому ще у грудні 2016-го року статутний фонд становив 1 тис. грн.

Директором фірми є 23-річний Андрій Масюта, він є єдиним працівником компанії, згідно з поданою на торги довідкою про наявність працівників.

Закупівельна історія «Енергоінновацій» розпочалась влітку 2016-го року, коли компанія отримала два замовлення на загальну суму 5,41 млн грн. З початку 2017-го року фірма отримала замовлень на 46,82 млн грн.

Замовлені залізницею кабелі:


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!