Львівська залізниця відремонтує два туалети у вагонах за 800 тисяч гривень

3769 0
Регіональна філія «Львівська залізниця» ПАТ «Українська залізниця» замовила ремонт двох систем туалетних комплексів закритого типу у пасажирських вагонах.

Ремонт коштуватиме майже 807 тис. грн з ПДВ. Про це повідомляє lviv.nashigroshi.org.

Згідно з технічним завданням, фірма ремонтуватиме два туалетні комплекси типу Санівак (модель Evak GmbH VT-S-568), які встановлені на вагонах побудови «Крюківського вагонобудівного заводу». «Песа Укрсервіс» має встановити в систему подачі стисненого повітря новий розвантажувальний пневматичний клапан та фільтр-регулятор, відремонтувати систему повітропроводів, зливні труби та муфти з’єднання, унітазні блоки, електропроводи, замінити кнопку зливу на нову та інше.

Читайте також: Укрзалізниця замінить всю постільну білизну у вагонах

Гарантійний строк складатиме не менше 12 місяців. Замовлення виконуватиме ТОВ «Песа Укрсервіс».

ТОВ «Песа Укрсервіс»  належить однойменній польській компанії. Кінцеві бенефіціарні власники: Зенон Душинскі, Зігфрід Журавскі, Томаш Забокліцкі.

Як додають на сайті «Наші гроші», ремонт одного туалету у пасажирському вагоні коштує як новий Nissan Juke.

Опублікувала Олеся Шеремета


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!