Львівська залізниця замовила тягові генератори майже за три млн грн

1798 0
«Львівська залізниця» уклала договір з ПАТ «НВП “Смілянський електромеханічний завод”» щодо ремонту тягових генераторів за 2,97 млн грн.

Йдеться про капітальний ремонт двох тягових генераторів типу ТД-802 (528 тис. грн/од. з ПДВ) та п’яти ГП-312 (501,6 тис. грн/од. з ПДВ). Підрядник має виконати замовлення до грудня 2017-го року. Про це повідомляє lviv.nashigroshi.org.

Згідно з плановою калькуляцією, загалом на замовленні фірма-виконавець отримає прибуток у розмірі 364 тис. грн (12%). На основну та додаткові заробітні плати працівників піде 259 тис. грн (8,7%).

Учасниками аукціону стали дві фірми з Черкащини – ПАТ «НВП “Смілянський електромеханічний завод”» (Сміла) та ТОВ «Укртрансдизель» (Христинівка). Останнє належить Геннадію Добровольському та Ользі Шаповал. 

Читайте також: Львівська залізниця переплатить 22 млн гривень за кабелі 

Нині основним акціонером переможця торгів, ПАТ «НВП “Смілянський електромеханічний завод”» (ПАТ «НВП “СЕМЗ”»), є кіпрський офшор «Santiver trading limited» (24%).

До третього кварталу 2015 року акціонерами товариства значились «Valenburg holdings limited» (Кіпр, 38%), згадане «Santiver trading limited» (24%) та ТОВ «Вєлєс менеджмент» (21%). Власниками останнього є ТОВ «Вєлєс актів» та ТОВ «Інвестиційна компанія "Вєлєс капітал"», прописані у Москві (РФ).

Керівником «Вєлєс менеджмент» є Ірина Матвієнко, яка веде бізнес з Дмитром Сиротіним – кандидатом на посаду судді касаційного госпсуду у складі Верховного суду. Йдеться про ТОВ «Мабуст», зареєстроване у Броварах, де проживають обоє засновників.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!