«Львівська залізниця» запрошує на День відкритих дверей: де та коли?

3996 1
У понеділок, 25 липня, у регіональній філії «Львівська залізниця» відбудеться день відкритих дверей. Тут усі бажаючі зможуть дізнатися про роботу підприємства та його актуальні вакансії. Про це Tvoemisto.tv повідомили у прес-центрі залізниці.

Як зазначає фахівець зі зв’язків з громадськістю «Львівської залізної дороги» Марія Юрків, філія потребує спеціалістів робочих професій: слюсарів, токарів, варників тощо. Також є вакансії і для людей із залізничною освітою. Майбутнім працівникам обіцяють соціальні гарантії, медичне страхування, пансіонати для відпочинку залізничників та їх дітей та ін. Середня заробітна платня працівників залізниці усіх рангів станом на червень склала 5280 грн.

Читайте також: Львівська залізниця планує обладнати вагони для велосипедистів

Усі деталі щодо відбору кандидатів та подальшого працевлаштування прозвучать безпосередньо на дні відкритих дверей. Презентація компанії відбудеться у приміському залі філії, пл. Двірцева, 1 об 11:00.

Ті, хто не зможуть відвідати захід, можуть звертатися з приводу вакансії до служби кадрів залізниці за телефоном:  0322264801.

Підготувала Ганна Беловольченко


Читайте також:
23 Липня, 2016 13:36
009 ДСП чер по ст. Максимальна зарплата 4500)))
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!