Львівська залізниця запустить 5 додаткових потягів

3692 0
У приміському сполученні Львівської залізниці з’являться нові потяги.
фото: Facebook

фото: Facebook

Поїзний парк Львівської залізниці отримав додатково три рейкові автобуси 620 М-003,004,025 та 2 дизель-поїзди 630М-001,002. Про це інформує прес-служба відомства.

Рейковий автобус 620 М-004 вже курсує чинним графіком поїзду №812/811 на дільниці Львів – Луцьк –Ківерці, щоденно крім вівторка та середи. Ще один змінить вже раніше скасований Регіональний Експрес №704/703  із сполученням  Львів – Ковель – Львів. Їздитиме у складі одного вагону із кількістю 91 місце для пасажирів. Розклад руху розробляється таким чином, щоб пасажири із Ковеля зранку прибували у Львів, а у вечері зворотно повертались до  Ковеля.

Читайте також:  Через Львів курсуватиме потяг із вагонами-трансформерами. Відео

Маршрути Коломия – Чернівці, Коломия – Івано-Франківськ  та Івано-Франківськ – Стрий будуть обслуговуватись дизель-поїздами 630М-001,002. Нові потяги планують запровадити на маршрутах приміського сполучення вже до кінця лютого.

Нагадаємо, у 2017-му році «Укрзалізниця» та Мінінфраструктури розглядають можливість запуску у 2017-му році нових потягів до Польщі, Угорщини та Словаччини. Зокрема, планують створити маршрут з Києва до Холма, збільшити сполучення з Перемишлем приміськими потягами та запустити поїзд з Мукачево в Будапешт.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!