Львівська залізниця змінила графік руху потягу Київ-Ковель. Інші зміни

3083 0
Львівська залізниця вносить зміни у графік руху поїздів у зв’язку із закінченням сезону літніх перевезень. Це стосується потягів Київ-Ковель та Москва - Софія.
Фото: gazeta.lviv.ua

Фото: gazeta.lviv.ua

Зокрема, з 15 вересня потяг №97 сполученням Київ-Ковель відправлятиметься з Києва о 21:30 (замість 19:54) та прибуватиме в Ковель о 7:35 (замість 6:00).

Також з 3 жовтня в складі поїзда Москва-Софія буде курсувати безпересадковий вагон №15 сполученням Львів-Софія. Зі Львова вагон відправлятиметься по  вівторках, п’ятницях і неділях, а з Софії – по понеділках, середах і суботах. Курсуватиме вагон трохи більше трьох місяців – до 12 грудня.

Нагадаємо, із новим графіком руху на 2014-2015 роки Львівська залізниця призначила нові безпересадкові та причіпні вагони зі Львова та Чернівців до Варни, які курсували протягом літнього періоду. Цілорічно ж тричі на тиждень безпересадковим вагоном пасажири сталевої магістралі можуть комфортно дістатись зі Львова у Будапешт

Додаткову інформацію про розклад руху поїздів можна отримати за телефонами довідкових бюро у Львові 226-19-03, 226-20-68 та 226-15-95.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!