Політична реклама

Львівське державне телебачення хочуть ліквідувати

1753 0
До прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка звертаються користувачі соцмереж з пропозицією ліквідувати обласні державні телерадіокомпанії.

Як відомо, вчора Арсеній Яценюк запропонував ліквідувати обласні державні адміністрації і замінити їх виконавчими комітетами, відповідальними за стан справ у кожній області.

Наталія Соколенко з приводу ліквідації обласних телерадіокомпаній пише у своєму Facebook: «Це такий же рудимент, як і ОДА. Громадське радіо робить 10 людей, Громадське телебачення робить 30 людей - це включно з журналістами, операторами, бухгалтерами. А Дніпропетровська ОДТРК має понад 200 працівників, Львівська ОДТРК  - 400! Плюс величезні приміщення в центрі, які слід продати і заощадити на комунальних послугах. А головне - забути про практику обслуговування журналістами забаганок влади».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!