Політична реклама

Львівське «Еко-Радіо» відновлює мовлення в інтернеті

1833 0
Закрите у 2010-му львівське «Еко-Радіо» відновлює мовлення в інтернеті, повідомляє прес-служба радіостанції. Мовитиме «Еко-Радіо» на сайті ekoradio.com.ua.

Нагадаємо, раніше, від літа 2004-го року до осені 2010-го, року «Еко-Радіо» вело трансляції у Львові та Львівській області на частоті 89,7 МГц.

Як повідомляється, музичний формат «Еко-Радіо» не змінився, ефір надалі на 100% складається із композицій популярних українських гуртів та виконавців. Мовлення здійснюється виключно українською мовою. Наразі контент складають тематичні програми «Музика ночі» (щоночі опівночі) та «Українське ретро» з поп-музикою 1970-80 років (щоденно з 22 до 23 год.). Знову у впрограмній сітці проект «Українська дискотека» (у вихідні з 19 до 22 год.). У планах редакції – розширення тематичних програм та відновлення інформаційного мовлення.

На період різдвяних свят ефір «Еко-Радіо» буде наповнений колядками у традиційному та сучасному виконанні.

Джерело: «Телекритика»
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!