Львівське летовище очолила жінка. 5 фактів про Тетяну Романовську

6150 1
Учора 1 грудня Номінаційний комітет Кабміну обрав Тетяну Романовську кандидатом на посаду керівника державного підприємства «Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького», – інформують у прес-службі ЛОДА.
фото: www.cargo-ukraine.com, ustda.gov

фото: www.cargo-ukraine.com, ustda.gov

Про це у своєму Twiter написав міністр економічного розвитку та торгівлі Айварас Абромавичус.

1. Тетяна Романовська раніше була начальником аеровокзального комплексу львівського аеропорту. Крім того, у 2011 році вона вже була в.о. генерального директора підприємства, коли було звільнено Олександра Загреву.

2. Тетяна Романовська закінчила Львівську комерційну академію, а також пройшла програму стажування в державному агентстві США US Trade & Development Agency за програмою «Розвиток аеропортів» (Course for the Airport Development Program).

3. Із 2013 року працювала в оргкомітеті зимової олімпіади в Росії – Сочі-2014. Керувала департаментом прийму гостей.        

4. За інформацією «Центру транспортних стратегій», в своїй програмі вона наголошувала на необхідності будівництва вантажного терміналу і ангару, залучення інвестицій в неавіаційні сфери діяльності. Крім того, вона хоче використовувати будівлю старого терміналу для створення VIP-терміналу.

5. Підвищення прибутковості аеропорту планує досягти за допомогою збільшення обсягів перевезень, ефективного планування ресурсів та мінімізації витрат.

Нагадаємо, на посаду директора також претендували: Олег Горєлов, голова ЗАТ «Шиндлер», Володимир Костенко, заступник гендиректора аеропорту «Львів», Олександр Лісовик, директор з продажу та маркетингу «Азербайджанських авіаліній» та Павло Прусак, комерційний директор аеропорту «Харків». 

Конкурс на посаду керівника Львівського аеропорту було оголошено ще 17 серпня 2015 року.

За матеріалами: cfts.org.ua, ustda.gov, zaxid.net.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
3 Грудня, 2015 00:09
Ромко Не "очолила", а лише була обрана одним з кандидатів!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!