Політична реклама

Львівські абітурієнти складатимуть ЗНО за іншим графіком

1281 2
Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України «Про внесення змін до пункту 8 Календарного плану підготовки та проведення зовнішнього незалежного оцінювання навчальних досягнень осіб, які виявили бажання вступати до навчальних закладів України в 2014 році», змінено дати проведення зовнішнього незалежного оцінювання з двох предметів.

Як повідомили в Українському центрі оцінювання якості освіти, зміни стосуються  тестування з всесвітньої історії та біології. Тестування з всесвітньої історії  відбудеться 16 червня, а  з біології - 25 червня 2014 року.

Дату складання абітурієнтами тесту з біології змінено через призупиненням друку тестових зошитів з 20 березня до 14 квітня.

Основна сесія ЗНО 2014 триватиме з 3 до 27 червня 2014 року, результати учасників тестування з усіх предметів ЗНО буде оголошено не пізніше 8 липня 2014 року. Першим абітурієнти складатимуть тести з іноземної мови.


Читайте також:
23 Квітня, 2014 13:19
Твоє Місто Вікторе, дякуємо за уточнення!
23 Квітня, 2014 12:55
Віктор А Тернопільські чи Харківські - не будуть здавати в інші терміни? Чому ви пишете - "пізніше". Адже ті хто здаватиме всесвітнюісторію - здавтимуть її на 9 днів раніше, а от біологію - так, пізніше.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!