Політична реклама

Львівські абітурієнти зможуть поставити актуальні питання щодо ЗНО

1397 0
У середу, 20 березня, о 14:00 в ІА ZIK відбудеться чат-конференція з директором Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Ларисою Середяк на тему «Актуальні питання щодо підготовки і проведення ЗНО-2013».

Питання Ларисі Володимирівні Середяк можна поставити на сайті IA ZIK у розділі чат-конференції.

Нагадаємо, у суботу, 23 березня, відбудеться пробне тестування з української мови і літератури, біології, фізики, російської мови, всесвітньої історії, англійської, німецької, французької та іспанської мови. 30 березня пройде пробне ЗНО з математики, історії України, хімії, географії та світової літератури.

Зареєструватись на пробне тестування можна було з 1 до 30 листопада 2012 року на сайті регіонального центру оцінювання якості освіти.

Вартість одного пробного тестування – 89 гривень.

Цьогоріч ЗНО проходитиме з 3 по 27 червня. Реєстрація на тестування тривала з 4 січня 2012 року до 5 березня 2013 року.

Перше ЗНО відбудеться 3 червня з хімії. Тестування з української мови та літератури складатимуть 5-6 червня, 8 червня – з іноземних мов, зокрема, з англійської, німецької, французької, іспанської. 10 червня відбудеться ЗНО з російської мови, 12-13 червня – з математики, 15 червня – з географії, 17 червня – із всесвітньої історії, 19-20 червня – з історії України, 22 червня – з фізики, 25 червня – з біології, 27 червня – із світової літератури.

Джерело: Zik

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!