Політична реклама

Львівські беркутівці масово переходять у "Підрозділ спецпризначення"

1212 0
Близько 50% особового складу колишнього спецпідрозділу міліції "Беркут" у Львівській області пройшли переатестацію.

Про це повідомляє відділ зв'язків із громадськістю ГУМВС у Львівській області.

За даними міліції, загалом атестації підлягають 296 колишніх співробітників "Беркуту". Усі міліціонери, які пройшли атестацію, зможуть претендувати на посади в новому спецпідрозділі під назвою "Підрозділ спеціального призначення".

Це підрозділ підпорядковуватиметься безпосередньо начальнику ГУМВС у Львівській області, основні його завдання полягатимуть у затриманні озброєних злочинців, звільненні заручників та охороні правопорядку в найбільш криміногенних районах.

"Штат підрозділу - 306 співробітників і набирати в нього будуть як співробітників колишнього "Беркуту", що пройшли переатестацію, так і бажаючих з інших підрозділів міліції, які відповідатимуть критеріям", - цитує ВЗГ слова т.в.о. начальника ГУМВС у Львівській області Сергія Маруняка.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!