Львівські бігуни подарували ЛКП «Лев» апарат для проведення крапельниць чотирилапим

2212 0
Кошти збирали під час літнього сезону.
Фото: ЛКП Лев

Фото: ЛКП Лев

Громадська благодійна ініціатива Ліга доброго бігу подарувала комунальній ветеринарній клініці ЛКП «Лев» інфузомат – апарат, який автоматизує процес проведення крапельниць для тварин, що проживають або прибувають на обстеження до спеціалістів клініки.

Про це Tvoemisto.tv повідомили у Лізі доброго бігу.

Кошти на інфузомат збирали протягом минулого літа. Усього вдалось зібрати 9 тисяч гривень. Окрім обладнання, бігуни подарували також мисочки для годування собак.

«Ми заздалегідь домовились з представниками клініки про співпрацю. Узгодили потреби та прикинули свої можливості щодо суми. Із кожним роком кількість учасників забігів в Лізі доброго бігу зростає і, відповідно, ми можемо дозволити собі збирати кошти на різні потреби одночасно», – каже засновник Ліги доброго бігу пластун Остап Онишко.

Фото: ЛКП Лев

Так, за останній час ліга зібрала кошти також на Дитячий Центр «Мрія Марти» у Чернівцях, Центр Реабілітації «Джерело» у Львові, сиротинець «Sunshine» під Києвом, Дитячу лікарню Охматдит у Львові та пластову Оселю на Львівщині.

Ліга доброго бігу заснована у 2016 році як благодійний проєкт і мотивація для занять спортом для друзів. Ідея полягає в конверсії набіганої кількості кілометрів у гривні: 1км = 1 гривня. Учасники ліги діляться на команди по двоє осіб і змагаються з метою пробігти якнайбільшу кількість кілометрів. Отримані за певний період кошти передаються на благодійні цілі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!