Львівські бізнесмени передали на фронт броньовик "Легіон". Фото

1994 0
Троє підприємців зі Львова придбали два роки тому броньовик, як списану військову техніку, щоб їздити на полювання. Але після того, як почалася війна, 30-річну машину відремонтували, замінили двигун і вирішили подарувати розвідникам Національної гвардії
Фото: Канал новин 24

Фото: Канал новин 24

Зараз броньовик-розвідувальник «Легіон» – як нова копійка. Він проходить останні випробування на Львівщині і «знайомиться» зі своїми новими господарями, інформує «Телеканал новин «24».

Кремезні чоловіки, які не один місяць провели в зоні АТО, радіють машині, наче діти – новій іграшці.  Такої маневреної машини, кажуть національні гвардійці, в них ще немає. Вона допомагатиме і в розвідці, і в бою. А головне – пришвидшить евакуацію поранених.

Читайте також: Зі Львова в зону АТО передали мінітанк-розвідник

Перед відправкою на передову, броньовик поїде до Києва – там на нього поставлять зброю. А вже на початку січня бойову машину чекають у зоні АТО.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!