Львівські борчині здобули золото чемпіонату Європи

1782 0
Одразу трьоє спортсменок зі Львова принесли збірній України золото у різних вагових категоріях.
Фото: Укрінформ

Фото: Укрінформ

Львів’янки Ірина Гусяк, Оксана Лівач та Алла Черкасова виграли золото на чемпіонаті Європи з боротьби, який відбувається в Бухаресті (Румунія). Про це повідомляє Укрінформ.

Читайте також: Олімпійці та паралімпійці зі Львова отримають фінансову підтримку з міського бюджету

Ірина Гусяк у перший день фіналів завоювала титут чемпіонки Європи у ваговій категорії 55 кг, виборовши першість у Евеліни Ніколової з Болгарії (10:4).

Оксана Лівач здобула золото у ваговій категорії до 50 кг, вигравши фінал у Міглени Селішки з Болгарії (6:4). Торік Оксана Лівач стала бронзовим призером чемпіонату світу у Будапешті (Угорщина).

Алла Черкасова стала третьою переможницею континентальної першості у складі збірної України. У фіналі вагової категорії до 68 кг спортсменка здобула перемогу над Аделою Ханзліковою з Чехії (11:6).

Читайте також: У Львові обрали найкращих спортсменів 2018 року. Відео

Додамо, що раніше бронзу збірній принесли Василь Шуптар (65 кг) і Олександр Хоцяновський (125 кг).

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!