Львівські депутати підтримали бізнес на карантині

1869 0
Міська рада буде відшкодовувати відсоткову ставку за кредитами тим підприємствам, що перепрофілювали діяльність на час карантину.
Фото: Христина Процак

Фото: Христина Процак

Депутати Львівської міськради погодили підтримку бізнесу на час карантину. За відповідні ухвали сьогодні, 28 квітня, проголосували на сесії ЛМР.

Читайте також: Уряд пом'якшив карантин для бізнесу

Зокрема міська рада буде відшкодовувати відсоткову ставку за кредитами тим підприємствам, що перепрофілювали діяльність на час карантину. Для цього в міському бюджеті заклали 3 млн грн.

Також депутати погодили звільнення від сплати Єдиного податку ФОПів І та ІІ груп. Ідеться лише про тих підприємців, які не ведуть свою діяльність на час карантину. Пільги бізнес зможе отримати до 30 червня.

Ще одним рішенням депутати затвердили програми підтримки бізнесу, серед яких звільнення від сплати туристичного збору та від сплати за користування комунальними приміщеннями.

За словами керівниці економічного департаменту Ірини Кулинич, щоб скористатись пільгами, підприємцям необхідно звернутися до податкової.

Читайте також: ФОПам І і ІІ груп із дітьми нададуть соцдопомогу на період карантину

Додамо, що раніше за надання пільг бізнесу проголосували на виконкомі ЛМР.




Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!