Львівські депутати підтримали петицію про відмову від маршруток

2903 0
Петицію подали на розгляд у січні цього року.
Фото: molbuk.ua

Фото: molbuk.ua

У Львові підтримали петицію про відмову від міських маршруток на користь електротранспорту і автобусів великого класу. Відповідну ухвалу прийняли на пленарному засіданні ЛМР, передає кореспондент Tvoemisto.tv.

Крім відмови від маршруток, у петиції йшлося про забезпечення автобусів пандусами, а зупинки — електронних табло з часом прибуття транспорту на зупинку. Виконком має розробити відповідну дорожню карту для вирішення порушених у петиції питань.

Член комісії інженерного господарства, транспорту, зв’язку та житлової політики Роман Іванців зауважив, що відмовитися від режиму маршрутного таксі у зазначений у петиції термін 2 роки нереально, тому запропонував внести правку до ухвали із можливістю переходу на електротранспорт та автобуси протягом п’яти років. 

Читайте також: Львів закупить 150 великогабаритних автобусів до кінця року

Нагадаємо, у наприкінці січня львів’яни подали петицію про відмову від маршруток, оскільки вони непридатні для проїзду та небезпечні для життя пасажирів. За менше як десять днів звернення набрало понад п’ятсот голосів.

Вікторія Ейсмунт

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!