Львівські депутати підтримали петицію про встановлення станції вимірювання якості повітря

1270 0
Її встановлять для моніторингу якості атмосферного повітря та забезпечення онлайн-оприлюднення результатів.
Фото: Марія Стахів

Фото: Марія Стахів

Депутати Львівської міськради підтримали петицію про встановлення на вул. Пластовій станції вимірювання якості повітря. Відповідне рішення прийняли 21 листопада, на сесії ЛМР.

Її встановлять для моніторингу якості атмосферного повітря та забезпечення онлайн-оприлюднення отриманих результатів. Відповідну електронну петиція зареєстровали на сайті ЛМР, і вона набрала необхідну кількість голосів.

Читайте також: Львівські депутати підтримали петицію про будівництво нової вулиці на Сихові

Її підтримали 53 депутати.

Додамо, що на виконання рішення виконкому Львівської міської ради ЛКП «Зелене місто» забезпечило розроблення проєктної документації «Будівництво механіко-біологічного комплексу перевантаження та переробки твердих побутових відходів на вул. Пластовій, 13». Відповідно до проєктних рішень, передбачають будівництво механіко-біологічного комплексу перевантаження та переробки твердих побутових відходів на ділянці, площею 9,66 гектари, потужністю 250 тис. тон на рік.

Загальна площа забудови становить 21 902 квадратних метрів, тривалість будівництва — 24 місяці, а кількість нових робочих місць — 144. Загальна кошторисна вартість будівництва всіх стадій, включно з вартістю будівельних робіт та устаткування, — 1,167 млрд грн.
 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!