У Львові виділили 44 млн на зарплатню освітянам і 10 млн – на борги АТП-1

1424 0
Міська рада внесла зміни до чинного бюджету.
фото: touristclub.kiev.ua

фото: touristclub.kiev.ua

Під час сесії Львівської міської ради депутати внесли зміни до бюджету на поточний рік. Зокрема, вони передали 44 млн грн, що були призначені на оплату праці в ПТУ, на фінансування зарплатні працівників комунальних закладів освіти.

Читайте також: У Львові доповнили проект бюджету на 2017 рік. На що підуть гроші

Крім того, рада проголосувала за те, щоби поповнити статутний фонд АТП-1 на 10 млн грн. Як пояснив директор департаменту фінансової політики ЛМР Олег Іщук, гроші підуть на погашення боргів АТП-1 за автобуси, куплені в концерну «Електрон». Загальна сума боргу перед виробниками становить 15 млн грн.

Крім того, рада виділила 344 тисячі грн на заробітну платню управлінню архітектури з огляду на збільшення штату управління, мільйон гривень виділили на придбання безоплатних медикаментів та 100 тисяч – на бомбосховища.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!