Львівські десантники 80-ої бригади знищили понад 70 одиниць ворожої техніки

17891 0
Десантники знищили цілу батальйону тактичну групу загарбників, а також ворожі танки, бойові машини піхоти, бронетранспортери, вантажні автомобілі.
Фото: ФБ/80 окрема десантно-штурмова бригада ДШВ ЗСУ

Фото: ФБ/80 окрема десантно-штурмова бригада ДШВ ЗСУ

Артилеристи-десантники 80-ої окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ, працюючи в щільній взаємодії з розвідкою, успішно знищили щонайменше 73 одиниці техніки, в тому числі: танки Т-72, БМП, БМД, бронетранспортери, вантажні автомобілі та інша спецтехніка, йдеться й повідомленні 80-ї бригади.

Читайте також: Львівські десантники взяли у полон трьох військових-зрадників з Криму

Загалом, під час спроби ворожих сил налагодити понтонну переправу і форсувати річку, що на східному напрямку, артилерія 80-ої окремої десантно-штурмової бригади вкотре нанесла потужні удари по ворогу, в результаті яких, були знищені понтони та зірвано 9 намагань переправи.

Не зважаючи на серйозні втрати, ворогу вдалось прорватись та переправити на другий берег частину своїх сил, закріпившись на північній околиці одного з населених пунктів.

Читайте також: Воїни львівської 80-ки показали, як знищили підрозділ російських окупантів

Запеклі важкі бої тривали близько двох діб. Завдяки професіоналізму, злагодженості та навичках особового складу в користуванні ПТРК «Джавелін» та «NLAW», бійці добре дали «по зубах» окупантам, які тікаючи залишити зброю та майно.

Зруйнувавши ворожий задум щодо форсування річки для подальшого наступу, десантники знищили цілу батальйону тактичну групу загарбників.

Нагадаємо, львівські десантники розбили колону ворожої техніки під час оборони міста Вознесенськ на Миколаївщині та знищили кілька десятків окупантів. Також підрозділ ППО 80-ї окремої десантно-штурмової бригади влучним пострілом з ПЗРК «Ігла» знищив російську крилату ракету над селом у Миколаївській області, яка летіла в напрямок м. Кропивницького.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!