Львівські десантники знищили групу диверсантів, які пересувалися на цивільному авто

17115 0
Цивільні авто різних типів диверсанти використовували для маскування.
Фото: Telegram-канал

Фото: Telegram-канал

В одній з областей України підрозділи 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ, що дислокується у Львові, успішно знищили групу російських диверсантів, які планували провокації. Про це повідомили на одному з Telegram-каналів.

Читайте також: СБУ просить повідомляти про загрозу диверсії чи атаки на об'єкти Львівщини

Диверсанти використовували цивільний транспорт різних типів, щоб здійснювати диверсії та провокації у тилових містах і селах. Однак, львівські десантники їх успішно знищили.

Громадян закликають долучатися до виявлення та нейтралізації диверсантів противника. Якщо ви помітили підозрілих осіб, транспорт або інші об’єкти, повідомляйте правоохоронні органи або підрозділи ЗСУ.

Нагадаємо, у на Львівщині правоохоронці збили дрон за заявою місцевого мешканця. Звернення про підозрілий безпілотник, що знімав в одному із населених пунктів громади, чоловік оприлюднив на гарячу лінію міськради.

Фото з Telegram-каналу


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!