Львівські дитсадки отримають нові меблі на 4.6 млн грн

2084 0
Районні відділи освіти проводять закупівлі меблів для дитячих садків міста, на що планують витратити 4,58 млн грн.
Фото: Наша Мама

Фото: Наша Мама

На закупівлю нових меблів для дитячих садочків Львова планують витратити більше 4.5 млн грн. Про це повідомляє Zaxid.net.

Зокрема, відділ освіти Шевченківського та Залізничного районів уже придбав дитячі шафки у роздягальні, меблеві стінки, стелажі для іграшок, шафи для посібників на загальну суму 643,5 тис грн. Їх мають доставити у садочки до початку навчального року.

Також садочки цих районів отримають 73 одноярусні дитячі ліжка, 89 двоярусних та 4 триярусні ліжка, дитячі стільці, лавки та столи різної конфігурації на загальну суму 1,129 млн грн. Їх також мають транспортувати у садочки до 1 вересня 2018 року.

Читайте також: Як відкрити приватний садочок у Львові? Візуалізація

Відділ освіти Галицького та Франківського районів планує придбати за 1,27 млн грн стінки для кухонь, дитячі меблеві стінки, книжкові шафи, дитячі шафи у роздягальні, а також 157 триярусних ліжок та 71 двоярусне ліжко. Окрім того, в садках районів можуть з'явитися нові стільці, лавки та столи різної конфігурації. Наразі переможець тендеру очікує на рішення замовника.

Читайте також: У Львові оголосили набір у новостворений дитячий садок

Відділ освіти Сихівського та Личаківського районів 20 липня оголосив про закупівлю 588 дитячок ліжок із матрасами зі стартовою ціною у понад 1 млн грн. Також цей відділ освіти має намір витратити 125 тис. грн на придбання 88 комплектів дитячих столиків зі стільцями і 110 тис. грн на 300 дитячих стільчиків.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!