Львівські дитсадки закривають на ремонт. Перелік

3564 0
З 1-го вересня дошкільнята зможуть відвідувати оновлені, відремонтовані дошкільні навчальні заклади, які протягом літа у Львові закриватимуть на ремонти та для підготовки їх до навчального року.
Фото: puzzles.al

Фото: puzzles.al

На період закриття ДНЗ дошкільнята зможуть тимчасово відвідувати сусідні садки. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Батькам, які не зможуть забрати дітей на літнє оздоровлення на час тимчасового закриття закладу, зможуть тимчасово перевести їх в іншу дошкільну установу в межах мікрорайону.

Читайте також: Пластуни запрошують маленьких львів’ян на велоперегони 

«Станом на 25-те травня 2017-го року усі керівники ДНЗ провели моніторинг відвідуваності дошкільників у літній період, провели бесіди з батьками вихованців та погодили графіки прийому дітей в сусідніх дошкільних закладах. Старші медсестри кожного дошкільного закладу підготували пакети документів для тимчасового переводу дітей в сусідні ДНЗ», – зазначили в управлінні освіти Львівської міської ради.

Цього року з міського бюджету міста Львова виділено 34 млн. грн на відновлення груп у дошкільних навчальних закладах Львова.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!