Львівські фани проведуть автопробіг перед матчем «Карпат»

2162 0
У п’ятницю, 11 березня, львівські «Карпати» проведуть перший офіційний матч у Львові у 2016 році. Перед матчем проти київського «Динамо» фанати клубу проведуть вулицями міста традиційний автопробіг.
Фото: romanbaluk.livejournal.com

Фото: romanbaluk.livejournal.com

Для автофанів цей пробіг стане 163 за час існування руху. Вперше в такий спосіб вони підтримали команду 10 років тому, коли 28 серпня 2006 року відправилися з «Карпатами» на матч проти донецького «Металурга».

Читайте також: Нігерія, Аргентина, Вірменія та Львів: «Карпати» поповнились новими гравцями

«Автопробіг перед грою з «Динамо» стане для нас 163-м, – розповідає один з лідерів автофанів «Шеф». – Цей пробіг буде доволі незвичним, адже матч відбудеться у будній день. А це означає, що дороги у місті будуть суттєво завантажені. Збір призначено на АЗС в районі «Бомби» на проспекті Чорновола. Стартуємо о 17:20 год».

Традиційно автофани вирушать на базу клубу у Брюховичі, звідки супроводжуватимуть команду до «Арени Львів». Організатори запрошують й інших львів’ян долучитися до автопробігу.

Читайте також: «Карпати» не зуміли в першому матчі обіграти одеський «Чорноморець». Відео

Нагадаємо, матч між львівськими «Карпатами» та київським «Динамо» відбудеться 11 березня на «Арені Львів». Початок о 20:00 год. Квиток на цей матч можна придбати за посиланням.

А вже наступного тижня, 20 березня, на цьому стадіоні між собою зіграють львів'яни та дніпропетровський «Дніпро». Квитки на цей матч також можна купити онлайн заздалегіть.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!