Львівські гандболістки підкорюватимуть Європу

1755 0
У середу, 12 листопада, ввечері львівська гандбольна «Галичанка» відправилася до Голландії на перший матч 1/16 фіналу Кубка Виклику.
Фото: zik.ua

Фото: zik.ua

Суперником львів’янок на цій стадії буде місцева команда «Вірто Квінтус». Перший матч «Галичанка» зіграє 15 листопада у Голландії, а матч-відповідь відбудеться 22-ого листопада у львівському палаці спорту «Галичина».

Дорогою до Голландії «Галичанка» зупиниться у польському Вроцлаві, де проведе товариський матч з місцевою командою, що виступає у першій лізі Польщі. Цей матч запланований на четвер, 13 листопада.

Нагадаємо, минулого року «Галичанка» дійшла до півфіналу Кубка Виклику, де поступилася майбутньому переможцю турніру шведській команді «H 65 Hoor». Натомість майбутній суперник «Галичанки» «Вірто Квінтус» дійшов до чвертьфіналу Кубка Виклику, де за підсумками двох матчів поступився французькій команді «Міос-Біганос-Беглєс».

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!