Львівські гандболістки стали чемпіонами Вищої ліги

1710 0
Чемпіоном Вищої ліги стала команда «КІВС-Політехніка-Львів», яку тренує Віталій Надич.
Фото: ЛОДА

Фото: ЛОДА

Жіноча гандбольна команда «КІВС-Політехніка-Львів», у складі з випускниць та учениць Львівського коледжу спорту, стала чемпіоном Вищої ліги. Цьогоріч команда дебютувала у Вищій лізі. Про це повідомили у ЛОДА.

Комітет Федерації гандболу України ухвалив рішення про дострокове завершення чемпіонату України через помірний вихід України з карантину. Підсумкові місця серед жіночих команд Вищої ліги визначили за результатами всіх попередньо зіграних ігор. Тож чемпіоном Вищої ліги стала команда «КІВС-Політехніка-Львів», яку тренує Віталій Надич.

Львівська міська рада виділить переможницям премію 100 тисяч гривень.

Нагадаємо, Федерація гандболу України у зв’язку з пандемією коронавірусу та карантинними обмеженнями вирішила завершити чемпіонат України. Тож чемпіоном України серед жіночих команд України шостий сезон поспіль стає львівська «Галичанка».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!