Львівські храми відзначають Вознесіння. Перелік богослужінь

3215 0
5 львівських храмів проведуть святкові богослужіння на честь свята Вознесіння.
Фото: he516movement.com

Фото: he516movement.com

У четвер, 17 травня 2018 року, християни східного обряду відзначають одне із 12 головних церковних свят – Вознесіння Господнє. На честь свята 5 львівських храмів проводитимуть святкові богослужіння. Про це йдеться в повідомленні ЛМР.

УГКЦ

Храм Вознесіння ГНІХ, вул. Володимира Великого, 10а. Святкове богослужіння розпочнеться об 11.00 год. Його очолить Високопреосвященніший владика Ігор (Возьняк), Архиєпископ і Митрополит Львівський.

Храм Вознесіння ГНІХ, вул. Широка, 81а. Святкове богослужіння розпочнеться об 11.00 год.

Храм Вознесіння ГНІХ, вул. Старознесенська, 23. Святкове богослужіння розпочнеться об 11.00 год. Його очолить Преосвященний Владика Володимир (Груца), єпископ-помічник Львівської Архиєпархії УГКЦ.

УПЦ КП

Храм Вознесіння Господнього на розі вул. Любінської та вул. Виговського. Святкове богослужіння розпочнеться об 11.00 год.

УАПЦ

Храм Вознесіння Господнього, вул. Щурата, 10б. Святкове богослужіння розпочнеться о 12.00 год.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!