Львівські інженери перемогли у челенджі на щорічному хакатоні НАТО

1333 0
Загалом у хакатоні взяли участь понад 100 учасників з різних країн.
Фото зі сторінки Максима Козицького

Фото зі сторінки Максима Козицького

Команда SoftServe стала найкращою в одному з трьох челенджів на TIDE NATO Hackathon 2023 – із рішенням, яке може допомогти НАТО та країнам-партнерам краще взаємодіяти в боротьбі проти спільного ворога. Про це повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький.

«Команда українських інженерів детально проаналізувала переваги та недоліки багатонаціональних навчань НАТО CWIX, на яких перевіряють як ІТ-системи союзників будуть взаємодіяти в бойових умовах. Сформували показники ефективності, додатково розробили рекомендації для покращення результативності CWIX та запропонували рішення, щоб швидко виявляти прогалини, які заважають успіху навчань, та їхнього усунення», – каже він.

Читайте також: Історія успіху SoftServe. Як компанія зі Львова підкорює світ

Загалом у хакатоні взяли участь понад 100 учасників з різних країн. Попереду у команди SoftServe презентація рішень на Spring 2023 TIDE Sprint у Норвегії, а напрацювання українських інженерів у майбутньому можуть протестувати під час навчань CWIX.

Нагадаємо, що співзасновник львівської ІТ-компанії SoftServe Тарас Кицмей увійшов до переліку 20 найбагатших людей країни. Із загальними статками у 360 млн доларів станом на грудень 2022-го він опинився на 17 позиції.

Для довідки

SoftServe – найбільша глобальна IT-компанія з українським корінням, яка спеціалізується у галузі розробки програмного забезпечення та надання консультаційних послуг. Компанія, заснована у Львові в 1993 році, є однією з найбільших розробників програмного забезпечення у Центральній та Східній Європі, а також найбільшою аутсорсинговою компанією в Україні.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!