Львівська IT-компанія – найкраща серед роботодавців України

6657 0
Минулоріч близько 10 тисяч IT фахівців анонімно оцінили 631 компанію. За результатами їх голосування склали рейтинг кращих роботодавців України у цій сфері. Пропонуємо ознайомитись, як ІT фахівці оцінили львівські компанії.
фото: jobs.dou.ua

фото: jobs.dou.ua

Згідно результатів опитування,  компанія SoftServe обігнала EPAM  і повернула собі титул кращого роботодавця серед великих компаній.

Таким чином, компанія SoftServe  стала кращим роботодавцем категорії «від 800 співробітників» у 2015-му. Також ця львівська компанія стала переможцем за такими шкалами оцінювання великих компаній: професійний ріст, менеджмент, визнання роботи кожного працівника та відносити з колегами.

Інша ж львівська менша ІТ компанія ArtyGeek  теж отримала одразу два звання: кращого роботодавця категорії «до 21-80 співробітників» і кращого роботодавця Львова.

Джерело: dou.ua/lenta.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!