Львівські ІТ-фахівці заробляють найбільше в своїй сфері в Україні: дослідження

3288 0
Аналітики рекрутингового порталу провели дослідження, щоб з’ясувати найбільш затребувані професії у великих містах України. Разом з тим вони визначили скільки роботодавці готові платити ІТ-фахівцям.
Фото: dt.ua

Фото: dt.ua

Про це пише ain.ua.

Результати дослідження виявилися дещо несподіваними. Перше місце в топ-10 по всіх містах зайняли продавці-консультанти, а від представників IT-галузі в рейтинг увійшли тільки веб-розробники і подекуди інтернет-маркетологи.

Примітно також, що найбільше веб-розробники потрібні харківським роботодавцям, та найбільші зарплати їм пропонують у Львові. Так, середня заробітня плата львівського ІТ-шника складає 22517 грн. Для порівняння, в Києві такому спеціалісту пропонують лише 21435 грн. В решті міст України його заробітня плата не досягає і 20 тис. грн.

Представники сфери «Інтернет-маркетинг / SEO / Інтернет-реклама» увійшли в топ-10 по затребуваності тільки в столиці та Харкові (в обох містах на 9 місці). У Києві їм пропонують 7 619 грн в місяць, а в Харкові 5 785 грн / міс.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!