Львівські каратисти привезли 6 медалей із Чемпіонату Європи

2687 0
Із 13 до 14 травня у місті Тбілісі (Грузія) відбувся Чемпіонат Європи з кіокушинкай карате серед юніорів 1999-1998 рр. Серед переможців та призерів змагань є вихованці Спортивного клубу «Канку» та Львівської обласної федерації кіокушинкай карате.
фото: karate-bel

фото: karate-bel

Спортсмени привезли до Львова 6 медалей: 2 золоті (Ковальчук Ярослав та Лемішко Богдан), 1 срібна (Лебідь Арсен) та 3 бронзових (Гаврилець Тарас, Бєлих Денис та Осика Христина).  Тренери – Мутін Сергій (СК «Канку») та Крюков Віталій (Львівська обласна федерація кіокушинкай карате).

«Перш за все, хочу привітати спортсменів за зайняті місця та за те, що завдяки Вашій наполегливій праці та праці Ваших тренерів назва нашого міста вкотре звучить на кращих спортивних аренах світу. Я гордий за те, що живу в одному місці з такими великими людьми, справжніми професіоналами своєї справи. Успіхів Вам та нових звершень», – зазначив Володимир Шнайдер, начальник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР.

Читайте також: Український плавець встановив рекорд Чемпіонату Європи

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!