Львівські каратисти завоювали понад 20 медалей на чемпіонаті України

1221 0
Кадетам, юніорам та молоді вдалось завоювати 3 золоті, 5 срібних та 4 бронзових медалі.
фото: лода

фото: лода

Цими вихідними, 15-17 листопада, у Києві відбувся чемпіонат України з карате. Львівські спортсмени вибороли понад 20 медалей. Про це повідомляє пресслужба ЛОДА з посиланням на управління фізичної культури та спорту Львівщини.

Кадетам, юніорам та молоді вдалось завоювати 3 золоті, 5 срібних та 4 бронзових медалі. Серед дорослих перше місце вибороли Катерина Крива у ваговій категорії до 50 кілограмів, Діана Шостак до 61 кілограма, Олег Філіпович до 60 кілограм, Денис Копитко до 67 кілограмів. Також львів’яни вибороли золото у командному куміте жінок та командному куміте чоловіків.

Читайте також: Львівський спортсмен став бронзовим призером чемпіонату світу з боротьби

Друге місце посіли Віолета  Ковальова у ваговій категорії до 55 кілограмів, Олександр Хахула до 67 кілограмів та Максим Малець у ваговій категорії 75 кілограм.

Бронзу вибороли Соломія Кміть у ваговій категорії до 50 кілограм та Анастасія Мястковська – до 55 кілограм. 

Додамо, що тренерами переможців та призерів є Антон Нікулін, Ігор Богдан, Мар’ян Парадівський, Тетяна Ушакова й Марія Богач. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!