Львівські «Карпати» можуть перебратися на «Арену Львів»

3337 0
Перший офіційний матч в 2016 року львівські «Карпати» можуть провести на «Арені Львів». 12 березня їх суперником буде київське «Динамо».
Фото: Тарас Кузьменко, Інформаційний центр ФК "Карпати"

Фото: Тарас Кузьменко, Інформаційний центр ФК "Карпати"

Про це повідомляється на facebook-сторінці видання «Спортивка».

За даними видання, окрім першого матчу зі столичним клубом, решта ігор «зелено-білих» у другій частині чемпіонату також відбудуться на «Арені Львів». На офіційному сайті клубу інформації про можливий переїзд поки немає.

Нагадаємо, що свої домашні матчі львів’яни проводять на стадіоні «Україна». На «Арені Львів» свої домашні матчі, в тому числі в єврокубках, проводить донецький «Шахтар».

Останній раз львів’яни домашній матч на «Арені Львів» зіграли 31 серпня 2014 року. В цьому матчі вони поступилися запорізькому «Металургу» 1:2.

Слід зазначити, що на час зимового перериву в чемпіонаті «Карпати» відправилися на навчально-тренувальний збір до Туреччини, де вже встигли зіграти перший спаринг. В цьому матчі вони поступилися румунському «Петролул» з рахунком 1:3. Також на перегляді в команді перебувають декілька футболістів (один з них відзначився в першому матчі). Традиційно команда не називає їх імен.

Підготував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!