Львівські «Карпати» перед матчем з «Дніпром»: квитки онлайн, автограф сесія новачків

2293 0
В неділю львівські «Карпати» проведуть черговий матч чемпіонату України з футболу. Цього разу їх суперником буде дніпропетровський «Дніпро». В рамках підготовки до матчу новачки «зелено-білих» проведуть автограф-сесію.
Фото: ФК «Карпати» Львів

Фото: ФК «Карпати» Львів

У п’ятницю, 18 березня, в магазині-музеї «Фанат» (вул. Вороного, 3) відбудеться автограф-сесія за участю двох новачків львівських «Карпат» – нігерійця Габріеля Окечукву та аргентинця Ґуставо Бланко-Лещука.

Починаючи з 18:30 уболівальники зможуть узяти в карпатівців автографи, зробити фото, а також побажати їм успіху в матчі проти «Дніпра». Окрім цього, протягом автограф-сесії у магазині «Фанат» діятиме знижка у розмірі 20% на весь асортимент продукції. Також просто на місці можна буде придбати квитки на недільний матч.

Для тих же, хто не матиме можливість купити квитки в магазині, але бажає придбати їх заздалегідь, є можливість зробити це за допомогою інтернету. Купити перепустку на матч можна за цим посиланням.

Принагідно нагадаємо, що поєдинок проти «Дніпра» відбудеться у неділю, 20 березня, о 17:00 год. на стадіоні «Арена Львів».

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!