Львівські «Карпати» розпочали сезон з нічиєї

1766 0
«Леви» забили гарний та швидкий гол, але не змогли втримати перемогу на домашньому стадіоні над кропивницькою «Зіркою».
Фото: офіційний сайт ФК "Карпати"

Фото: офіційний сайт ФК "Карпати"

З рахунком 1:1 закінчився стартовий поєдинок Перм’єр-ліги між львівськими «Карпатами» та  кропивницькою «Зіркою» .

Господарі поля добре розпочали і швидко забили. Амбросій Чачуа на п’ятій хвилині відкрив рахунок після гарного флангового проходу і чіткого пасу Павла Ксьонза.

Читайте також: «Карпати» очолив іспанець Серхіо Наварро

Після цього львів’яни контролювали перебіг подій на полі до 37-ї хвилини, коли м’яч потрапив у руку Федеріко Перейри в карному майданчику і суддя призначив пенальті у ворота «Карпат».

Загальського не збив з пантелику гул майже восьми тисяч уболівальників, які прийшли на стадіон «Україна», і після його удару рахунок став 1:1.

Надалі гості влаштували «автобус» в обороні та зрідка переходили в контратаки. Натомість господарі не змогли пробитися крізь багатошаровий захист суперників і рахунок до кінця гри не змінився.

На післяматчевій прес-конференції головний тренер «Карпат» Серхіо Наварро  сказав, що задоволений грою, яку показали його підопічні, оскільки команда перебуває у процесі навчання. На його думку, поки що не вистачає взаєморозуміння, але незабаром ця проблема зникне.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!