Львівські «Карпати» стали амбасадором вакцинації від Covid-19 і пропонують щеплення вболівальникам

1007 0
Вакцинацію, перш за все, проводять для ветеранів «Карпат» та батьків гравців, штабу, персоналу клубу
Фото: УП

Фото: УП

Львівські «Карпати» стали амбасадором вакцинації від Covid-19 і пропонують щеплення вболівальникам. Як повідомляє пресслужба ФК, «Карпати» погодились на пропозицію департаменту охорони здоров’я ЛОДА пройти вакцинацію від коронавірусу, щоб показати її важливість та безпечність.

Читайте також: Українська збірна з футболу зіграє у Львові матчі відбору на Чемпіонат світу 2022

«Наразі в Україні існує велика проблема зі сприйняттям суспільством вакцинації загалом і конкретно вакцини CoviShield. Здебільшого, це стосується літніх людей, які перебувають в групі ризику. Ми проводимо вакцинацію, перш за все, для ветеранів «Карпат» та батьків гравців, штабу, персоналу клубу», – йдеться в повідомленні.

Надають також можливість зробити щеплення і вболівальникам клубу. Запис проводять на сторінці «Карпат» на Patreon, де є всі необхідні інструменти – база контактів, комунікація та контроль кількості осіб. Кожен з патронів може взяти двох родичів, старших 65 років.

Нагадаємо, що влітку минулого року у ФК «Карпати» протестували на коронавірус 65 осіб, із яких Covid-19 підтвердили  у 25-ти людей. Серед них як у футболістів, як і в обслуговуючого персоналу.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!