Львівські «Карпати» вирушили до Туреччини, де проведуть сім спарингів

1341 0
Тренерський штаб «левів» узяв із собою 24 футболістів.
Фото: ФК Карпати Львів

Фото: ФК Карпати Львів

Сьогодні, 11-го лютого, делегація львівських «Карпат» вирушила до Туреччини на навчально-тренувальні збори. «Зелено-білі» перебуватимуть на Середземноморському узбережжі протягом місяця.

Читайте також: ФК «Карпати» представив новий склад команди

У Туреччині львів’яни планують провести сім спарингів. Перший товариський матч підопічні Андрія Тлумака зіграють 14-го лютого проти команди «Белуша», яка виступає у словацькому дивізіоні «C» Західного регіону та йде на другому місці. 19-го лютого львів’яни поміряються силами з клубом української Прем’єр-ліги – «Маріуполем». Приазовці наразі посідають останню сходинку в турнірній таблиці елітного дивізіону.

Також у «Карпат» запланований матч на 23-тє лютого, однак поки суперник невідомий. Крім того, команда зіграє проти учасника Другої ліги України групи «А», – вінницької «Ниви». Поєдинок відбудеться 25-го лютого. Вінничани йдуть на восьмому місці, а у першому колі чемпіонату вдома зазнали поразки від карпатівців. «Леви» програвали по ходу зустрічі 0:1, але зуміли вирвати вольову виїзну перемогу з рахунком 2:1. За львівську команду тоді забивали Денис Кожанов і Максим Гуменюк, а за "Ниву" відзначився Артур Загорулько.

Читайте також: Злети і падіння легенди, або Як «Карпати» знову ставали «Карпатами»

Серед суперників «левів» на зборах будуть також першолігові «Альянс» із Липової Долини та «Кривбас» (Кривий Ріг). Обидва клуби ведуть активну боротьбу за вихід в УПЛ. Команда із Сумщини займає третє місце. Спаринг між «Карпатами» та «Альянсом» запланований на 4-те березня. Підопічні Олександра Бабича йдуть другими у турнірній таблиці Першої ліги. Гра між «Кривбасом» і «Карпатами» відбудеться 7-го березня.

Заключний контрольний матч на березі Середземного моря карпатівці проведуть 10-го березня проти «Агробізнесу». Команда Олександра Чижевського виступає в Першій лізі та посідає 13-ту сходинку в турнірній таблиці.

Читайте також: ФК «Карпати» взяв в оренду львівський стадіон «Україна»

Нагадаємо, футбольний клуб «Карпати» перед стартом сезону провів презентацією нового складу команди. Керівником «Карпат» став львівський футболіст Степан Юрчишин, головним тренером – відомий гравець одного з найкращих складів команди Андрій Тлумак.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!