Львівські «Карпати» зіграли другий матч на зборах: результат гри

1570 0
На зборах в Туреччині львівські «Карпати» зіграли другий товариський спаринг. Цього разу їх суперником став чеський клуб «Словацко».
Фото: fckarpaty.lviv.ua

Фото: fckarpaty.lviv.ua

На перший тайм «зелено-білі» вийшли у такому складі: Підківка, Костевич, Пластун, Гітченко, Сергійчук, Чачуа, Голодюк, Худоб’як, Богач, а також два гравці, які знаходяться на перегляді.

Як і в попередньому матчі, відзначитися львівському клубу вдалося в дебюті гри. Цього разу гол на рахунку півзахисника львів’ян Олега Голодюка.

Читайте також: Львівські «Карпати» поступились у першому матчі на турецьких зборах

Та втримати мінімальну перевагу «зелено-білим» вдалося не довго. Вже на тридцятій хивилі гри автор голу проти правил зіграв у власному штрафному майданчику, за що у ворота львів’ян був призначений пенальті. Роман Підківка не вгадав куди суперник спрямує м’яч з позначки.

Відтак за нічийного рахунку команди відправилися на відпочинок.

По перерві «Карпати» вийшли на поле у такому складі: Сілецький, Ксьонз, Гітченко, Новотрясов, Костевич, Кльоц, Даушвілі, Кожанов, Карноза, Пучковський, а також гравець на перегляді.

Читайте також: Львівські «Карпати» можуть перебратися на «Арену Львів»

Саме Павло Ксьонз знову вивів свою команду вперед в цьому матчі. Трапилося це на 73 хв, коли гравець взяв ініціативу на себе і, обігравши трьох гравців суперника, відправив м’яч у верхній кут воріт.

Більше команди в цьому матчі не забивали, тож гра завершилась за мінімальної перемоги львів’ян.

Наступний матч «леви» зіграють проти чорногорського «Рудара», який тримається на другій позиції в домашньому чемпіонаті. Ця гра запланована на 6-е лютого. 7-го числа карпатівці повернуться до Львова на короткий відпочинок, після чого знову вирушать до Туреччини на другі збори.

Опублікував Ігор Саджениця 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!