На правах реклами

Львівські «Карпати» зіграють з «Динамо» та «Дніпро»: де купити квитки онлайн?

2454 0
В п’ятницю, 11 березня, львівські «Карпати» зіграють перший офіційний матч у 2016 році у Львові. Суперником «зелено-білих» буде столичне «Динамо». Для тих, хто хоче потрапити на гру, передбачили можливість купити квитки на «Арену Львів» онлайн.

Нагадаємо, що «Карпати» підписали угоду з керівництвом «Арени Львів», тож до кінця сезону свої домашні матчі проводитимуть саме на цьому стадіоні. Перші два матчі тут львів’яни проведуть проти київського «Динамо» та дніпропетровського «Дніпра».

Читайте також: Львівські фани проведуть автопробіг перед матчем «Карпат»

Так, з киянами матч розпочнеться завтра о 20:00 год. Квитки на цю гру можна купити за посиланням.

А вже наступного тижня до Львова на гру завітають і футболісти дніпропетровського «Дніпра». Матч між ними та львів’янами запланований на 20 березня о 17:00 год. Квитки на цей матч доступний за посиланням.

Читайте також: Нігерія, Аргентина, Вірменія та Львів: «Карпати» поповнились новими гравцями

Попри зміну дислокації, ціни на квитки підніматися не будуть.

Щодо власників абонементів, то з 4 березня у магазині «Фанат» (вул. Вороного, 3) вони зможуть обміняти їх на 5 квитків за таким принципом: абонементи у фан-зону трансформуються на квитки у фан-зону, а для власників усіх інших абонементів будуть виділені місця в центральні сектори «Арени Львів» – А04 та А30. Обміном VIP-абонементів займатиметься наш спеціальний менеджер Уляна (067) 373-61-33.

Читайте також: «Карпати» не зуміли в першому матчі обіграти одеський «Чорноморець». Відео

Під час домашніх поєдинків львівських «Карпат» на стадіоні «Україна» учасники бойових дій на Сході мали можливість потрапляти на сектори безкоштовно, демонструючи посвідчення встановленого зразка. На ігри «левів» на новому стадіоні, бійці АТО також зможуть потрапити безкоштовно. За три години до початку матчу, біля кас «Арени Львів» стоятимуть члени організації учасників бойових дій та ветеранів АТО. Вони займатимуться організацією видачі квитків для бійців. Для того, щоб отримати такі квитки, необхідно буде пред’явити посвідчення встановленого зразка. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!