Львівські контролери носитимуть нагрудні відеокамери

2016 0
Львів’ян закликають скаржитись на неякісну роботу контролерів.
фото: ЛКП "Львівелектротранс"

фото: ЛКП "Львівелектротранс"

У Львові із понеділка, 19 лютого, контролери у трамваях і тролейбусах працюватимуть до 23:30. Про це інформує прес-служба ЛМР.

Аби уникнути конфліктних ситуацій із пасажирами львівського електротранспорту, контролерів забезпечили додатковими нагрудними відеокамерами Patrol R – 03, однак контролер повинен попереджати конфліктних пасажирів, що веде відеофіксацію.

Читайте також: Восени на вулицях Львова можуть з’явитися трамваї з Німеччини

За словами керівника ЛКП «Львівелектротранс» Олега Берези, від початку року львівські контролери зафіксували понад три з половиною тисячі випадків безоплатного проїзду та неоплаченого перевезення великогабаритного багажу.

«Сума усіх оплачених штрафів за цей період становить 183,945 тис. грн», – уточнив Олег Береза.

Адміністрація комунального підприємства закликає пасажирів за потреби скаржитись на роботу контролерів та повідомляти на гарячу лінію міста за телефоном: 1080 або ж у приймальню підприємства: (032) 238 68 50 та на e-mail: [email protected]


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!