Львівські лікарі отримали міжнародні нагороди за наукові досягнення у медицині

3565 0
В Україні відзначили наукові досягнення медиків та медичних організацій.
Фото: dyvys.info

Фото: dyvys.info

Львівські медики отримали міжнародні нагороди на церемонії Web of Science Award 2018 у галузі наукових публікацій, яку проводила міжнародна видавнича компанія «Clarivate Analytics», інформує прес-служба МОЗ.

Читайте також: Хто збирається очолити обласні лікарні Львівщини

Зокрема, завідувач відділу хіміотерапії Львівського онкоцентру Ярослав Шпарик отримав нагороду у номінації серед українських дослідників, котрі мають найбільшу кількість публікацій за 2008-2017 роки.

У номінації «українські організації з найкращими публікаційними стратегіями за відсотком наукових праць, опубліковані в журналах Q1 в 2008-2017 роках» одним із переможців став Львівський медичний університет імені Данила Галицького.

Читайте також: У Львові знову не обрали керівника перинатального центру 

Нагадаємо, сайт Освіта.ua опублікував рейтинг навчальних закладів, які відзначились кількістю наукових публікацій. До трійки лідерів увійшов Львівський національний університет імені Івана Франка.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!