Львівські медики врятували пальці 24-річному ветеринару, який вже не міг ними рухати

3878 0
Чоловік не міг взяти рукою не лише медичний інструмент, а й виделку.
ФОТО: ПЕРШЕ ТМО

ФОТО: ПЕРШЕ ТМО

Хірурги мікрохірургії кисті та стопи 8-ї міської лікарні Першого ТМО Львова врятували пальці 24-річному ветеринарному лікарю, який через випадковість пошкодив сухожилля і нерви та не міг надалі продовжувати свою лікарську практику,

Як повідомляє Перше ТМО, місяць тому ветлікар Андрій невдало сперся на вікно, яке під вагою тріснуло і порізало його руку, зокрема він пошкодив сухожилля та нерви. У районній лікарні чоловіку зашили рани, але про те, що пальці правої  руку не працюють, Андрій дізнався через два тижні, коли зняли шви. Він не міг взяти рукою не лише медичний інструмент, а й виделку.

Читайте також: У львівській лікарні прооперували хлопця із ножовим пораненням, якого доправили гелікоптером

Щоб чоловік надалі міг згинати пальці, хірурги 8-ї лікарні з’єднали розірваний сухожилок та відновили цілісність серединного нерву. Операція тривала кілька годин.

Попереду в Андрія два місяці реабілітації, після чого у хірурга є всі шанси повернутися до операційної і впевнено взяти до рук скальпель.

Нагадаємо, 10 лютого, гелікоптером доправили із Жидачівської лікарні 16-річного пацієнта. У хлопця тупа травма живота, розрив тонкого кишківника, перитоніт (запалення очеревини, яке часто виникає як ускладнення при травм)і живота і колота рана грудної клітки.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!